• Forside
 • Det sker
 • Leder du efter arrangementer?

  Gå til arrangementsøgning

  Det er typisk for Sønder Omme by, at den står sammen om mange aktiviteter.

  Siden 1974 har der været en kæmpebyfest, som efterhånden er blevet en kæmpebegivenhed der samler hele egnen. Til en sådan fest er der naturligvis masser af musik, fest og farver. Men også uden for festperioden kan man opleve musik og kultur i forskellige former.

  Sønder Omme kan byde på både lokale musikere og kunstnere. Erhvervslivet blomstrer i byen og er bl.a. med til at give ny beboere en flot velkomst.

  I modsætning til mange af egnens andre byer, er sporene til fortiden meget tydelige. Kirken, kaldet ”lange Maren”, er efter lokale forhold meget stor og gammel. Den er formentlig bygget i den tidlige middelalder.

  Sønder Omme kan med sin beliggenhed og sit indhold både være mål og udgangspunkt for en spændende ferie.

  Idræt i Sdr. Omme

  I Sdr. Omme kan du dyrke mange forskellige former for idræt. Blandt andet kan du dyrke både udendørs og indendørs idræt i Sdr. Omme Multicenter. Se mere om Sdr. Omme Multicenter her. 

  Hvis du ønsker at læse mere om en specifik idrætsgren i Sdr. Omme, kan du få flere informationer under menuen Dyrk Idræt

  Mere om Sdr. Omme

  Nyheder fra Sdr. Omme

  Vi bruger cookies. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du, at vi gemmer cookies på din computer. Vi har lavet en side, der forklarer mere om det

  OK