• Forside
 • Det sker
 • Leder du efter arrangementer?

  Gå til arrangementsøgning

  Mike Sullivan og John Dixon stå bag initiativet. Inspireret af Story Pirates (NYC) og i samarbejde med  Culture Shift, understøtter Story Vikings kraften i kreativitet, opbygning af selvtillid og samfundsdeltagelse blandt alle deltagere.

  Hver historie, der deles med Story Vikings, får et personligt svar, hvis ikke en fuld produktion.

  Alle børn er velkomne til at sende deres historie på deres foretrukne sprog i form af en tegning, et foto af en noget du har bygget, en stemmeoptagelse eller skriftligt. 

  Vær med til at fejre kreativiteten, inspirere, og opbygge selvtillid og lokalsamfund.

  Se introduktionsvideoen her

  Hvad er din historie?

  Send din egen originale historie fra din egen fantastiske fantasi til: storyvikings@cultureshift.dk 

  Du giver hermed tilladelse til Story Viking, så de kan dele historien. De lover dog også at  finde den helt rigtige form til det.

  Hvis din historie vælges, bliver du kontaktet til en kort snak. Story Vikings modtager mange historier, så det er ikke alle, der bliver produceret. Men alle historier, bliver læst og du får personligt svar. 

  Husk: Historier skal være i børnenes egne ord. Voksne kan hjælpe børn med at få deres historier ned på papiret, men der er ingen grund til at redigere eller rette stavning.

  Følg med på Facebook 

  https://www.facebook.com/StoryVikings/ og https://www.cultureshift.dk/story-vikings

  Se den første børnehistorie her.

  Publiceret: Mandag, 20. april, 2020

  Vi bruger cookies. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du, at vi gemmer cookies på din computer. Vi har lavet en side, der forklarer mere om det

  OK