• Forside
 • Det sker
 • Leder du efter arrangementer?

  Gå til arrangementsøgning

  Noget for alle!

  Over 25 tilbud kan der vælges imellem. Variationen er igen i år bred, og det er muligt at komme til et børnedyreskue, prøve en gokart, være med til madlavning, komme i sommerbilledskole og meget mere sjov!


  Aktiviteterne bliver udbudt af kommunens mange foreninger, ildsjæle og institutioner. Det er f.eks. muligt, at komme i svømmehallen i Grindsted, spille badminton og eller lege den tamilske leg ’Kilithaddu’, som er en traditionel tamilsk leg hvor 2 hold af 6 dyster mod hinanden.

  Der er noget for alle aldre, uanset om man går i 0. klasse eller er fyldt 18 år. I brochuren fremgår det hvilke klassetrin eller aldersklasse aktiviteten er målrettet.

  Flere af sommerferieaktiviteterne er efterhånden blevet en fast tradition, og tyder på kommunens børn deltager i de mange sjove aktiviteter.

  Krogager Primitive Camping har bidraget med aktiviteten ’børnedyreskue’, hvor børn kan komme og vise deres kæledyr, og til dem der har lyst, er der mulighed for at blive og overnatte i shelters.

  Billund Billedskole arrangerer forsat Sommer Billedskole, som er blevet en fast tradition, hvor der næsten altid har kunnet meldes fyldt op på holdene.

  Her finder du brochuren "Sommersjov 2018"

  Kom og vær med, det bliver sjovt!

  Kontakt

  Sune Rasmussen
  Kulturkonsulent
  tlf. 7213 1492

  Publiceret: Mandag, 04. juni, 2018