• Forside
 • Det sker
 • Leder du efter arrangementer?

  Gå til arrangementsøgning
  • Hvorfor hedder det Nak & Æd?
  • Smager en husmår godt?
  • Og hvorfor er der så mange der kigger med?

  Det og meget mere får I svar på i Jørgen Skouboes foredrag.


  Vi har arbejdet hårdt med at finde en ny dato til foredraget ”Nak og æd i norden” med Jørgen Skovboe, og nu er det endelig lykkedes.

  Jørgen Skouboe fortæller om jagten på Nordens vildt og om mødet med vores nordiske brødres jagtkultur.

  Jagten på whitetail i Finland var en jagtform, Jørgen aldrig havde drømt om. På Svalbard skød han en remmesæl midt i isbjørnens spisekammer, og i Grønland frøs det 38 grader, da han endelig stod overfor moskusoksen.

  Vi skal også høre om jagten på urfuglen i Sverige, rensdyret på Island, mallemukken på Færøerne og om fiskeriet efter helleflynder på Lofoten, der ligger 350 km ude i Norskehavet.

  Sammen med kok Nikolaj Kirk har Jørgen Skouboe rejst og kokkereret over bål i hele verden, og de har opnået kultstatus med programmets unikke dna af venskab, madlavning, dyr og vild natur.

  Nu kan du møde manden, der går på jagt med lakrids i sokkerne og pibe i mundvigen, til et forunderligt foredrag om at leve livet i og med naturen - med en stor stak røverhistorier fra Nak & Æd i Norden. Naturligvis!

  Arrangeret i samarbejde med LOF.

  Tid og sted:

  Foredraget vil finde sted onsdag d. 25 november kl. 19.00-21.00 i Teatersalen i Billund.

  Bestil billetter her til Nak og Æd.

  Publiceret: Onsdag, 07. oktober, 2020

  Vi bruger cookies. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du, at vi gemmer cookies på din computer. Vi har lavet en side, der forklarer mere om det

  OK