• Forside
 • Det sker
 • Leder du efter arrangementer?

  Gå til arrangementsøgning

  Vorbasse Biblioteks frivillige har med støtte fra Billund Kommunes kulturpulje fået mulighed for at arrangere en aften, hvor Karen Blixen skal være i centrum inden for temaet: ”mad og kultur”.

  I køkkenet med Karen Blixen

  Det er forfatteren Signe Wulf, som besøger Vorbasse Bibliotek den 12. november 2020 kl. 17.30. Signe Wulf vil fortælle om sin meget interessante bog ”I køkkenet med Karen Blixen.”

  I bogen kommer læseren med på kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og forfatterskab fra det Britiske Østafrika og videre til Paris, New York og tilbage til Rungstedlund. Bogen gengiver også - for første gang - over 40 af Karen Blixens egne yndlingsopskrifter fra hendes læretid som kokkeelev i København. Og så kommer den med et nyt bud på den rigtige menu fra Babettes gæstebud med tilhørende opskrifter.”

  Middag ”tæt på” menuen i Babettes Gæstebud

  Efter foredraget med Signe Wulff er der mulighed for at indtage en 4 retters menu ”tæt på” menuen fra Babettes Gæstebud.

  Filmen Babetts Gæstebud

  Efter middagen vises Gabriel Axel fantastiske filmatisering af Karen Blixens roman Babettes Gæstebud.

  Tilmelding

  Læs mere om arrangementet, pris og tilmelding på Billund Bibliotekernes hjemmeside. 

  Publiceret: Onsdag, 07. oktober, 2020

  Vi bruger cookies. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du, at vi gemmer cookies på din computer. Vi har lavet en side, der forklarer mere om det

  OK