• Forside
 • Det sker
 • Leder du efter arrangementer?

  Gå til arrangementsøgning

  Lars Tholander blev optaget på Akademiet for Fri og Merkantil Kunst i København under en af Danmarks største illustratorer og finurlige maler Otto Frello.


  Han har igennem årene virket som art director og illustrator og kunstner for Lademanns Forlag, Illum, Ecco, Danfoss, Siemens, Bestseller og flere statslige institutioner, amter og kommuner.
  Igennem sit voksenliv har han dyrket sin frie kunstneriske side, og udstillet på flere censurerede udstillinger i Danmark, Tyskland, Mexico, USA og Shanghai.


  Tholander er medlem af Land Art gruppen “AZUR” og kunstnergruppen “The Nordic Group”, som har udstillet i Mexico, Tyskland og Danmark.


  Lars Tholander sidder også i Sønderborg Kommunes Kunstråd.


  Tholander er medstifter af KunstVærket med 61 kunstværksteder i Augustenborg og sidder som bestyrelsesformand for KunstVærket, De Sønderjyske Kunstværksteder.
  Her udfolder Tholander sig i sit atelier visuelt lige fra en illustrativ, kulørt verden over i den japanske Haboku malestil.

   

  Tid og sted:

  Lars Tholander udstiller i Billund Kunstforening i Billund Centret med start og fernisering d. 29 januar kl. 19.00 . Udstillingen slutter 25. februar 2019.

  Du finder Billund Centret på Hans Jensensvej 6, 7190 Billund.

  Publiceret: Onsdag, 16. januar, 2019