• Forside
 • Det sker
 • Leder du efter arrangementer?

  Gå til arrangementsøgning

  Om Filmstriben i lænestolen

  "Filmstriben i lænestolen" er et supplement til de kommercielle filmtjenester, ikke en konkurrent. Derfor vil Filmstriben aldrig blive den filmstreamingtjeneste, hvor man kan finde alle film. Her kan man istedet finde de film, som kan være svære at finde andre steder. Du finder omkring 2500 til 3000 film i Filmstriben.

  Der er film fra danske kort- og dokumentarfilmproducenter, danske fagfilmproducenter og kommercielle spillefilm fra filmselskaberne for både børn, unge og voksne. Kort- og dokumentarfilmene i Filmstriben udvælges af Det Danske Filminstitut. Der er tale om film, som har fået produktionsstøtte af filmkonsulenter eller udenlandske film indkøbt af filminstituttet.

  Målgruppe:

  Alle som bor i Billund Kommune og som  er medlem af Billund Bibliotekerne. Dvs. Magion Biblioteket, Billund Bibliotek, Sdr. Omme Bibliotek og Vorbasse Bibliotek.

  Hvad gør jeg hvis jeg ikke er meldt ind?

  Du kan melde dig ind med dit NemID hvis du er over 18 på vores hjemmeside - klik her.

  Hvis du er under 18 år kan du få dine forældre til at udfylde et samtykke på at du må blive meldt ind - klik her.

  Hvad kan jeg bruge Filmstriben i lænestolen til?

  "Filmstriben lænestolen" kan benyttes på bibliotkeket samt hjemmefra.

  Du kan se film på computeren via internettet. Kortfilm, dokumentarer og spillefim for både børn og voksne. 

  Er du studerende, eller meget interesseret i film. Her har du mulighed for at finde film som er gode til filmanalyse og film inden for bestemte genrer, sprog eller temaer.

  Du kan læse meget mere om hvordan du benytter Filmstriben i lænestolen her.

   

   

  Publiceret: Mandag, 04. januar, 2021

  Vi bruger cookies. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du, at vi gemmer cookies på din computer. Vi har lavet en side, der forklarer mere om det

  OK