• Forside
 • Det sker
 • Leder du efter arrangementer?

  Gå til arrangementsøgning

  Mød Søren Dahl d. 27. september

  Søren Dahl er kendt fra radioprogrammerne Cafe Hack og Dahl på Hack. Når Søren kommer Danmark rundt, vil han lave et "Cafe Hack"-agtigt interview i hver by med den lokale borgmester eller anden relevant lokal "kendis".

  Energi i by og bolig

  Der er mange udfordringer på verdensplan, når vi taler om bæredygtig energi. Den vestlige verden bruger fortsat store mængder kul og olie, mens mange fattigere lande udleder enorme mængder CO2 ved at lave mad over åben ild.

  Mål 7 handler om at give alle adgang til pålidelig bæredygtig og moderne energi til en overkommelig pris. I den vestlige verden skal olie og kul fx skiftes ud med energi fra sol, vind og vand. 

  Lokale løsninger

  Lokalt kan vi bidrage til at løse et globalt problem ved fx at stille krav til vores forsyningsselskaber og ved at energioptimere vores boliger. 

  En lille ting, som at sikre at al belysning i vores bolig er LED-belysning, kan give store besparelser i CO2-regnskabet og pengepungen. Det samme gælder byernes gadebelysning, butikker, restaurationer m.m.

  Mange danskere gør allerede meget på dette område, for vi er godt på vej i lille Danmark. Men vi skal ikke hvile på laurbærrene, for vi kan blive endnu bedre og vise vejen for andre lande.

  Publiceret: Mandag, 02. september, 2019

  Vi bruger cookies. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du, at vi gemmer cookies på din computer. Vi har lavet en side, der forklarer mere om det

  OK