• Forside
 • Det sker
 • Leder du efter arrangementer?

  Gå til arrangementsøgning

  DM i Beachvolley kommer til Billund by:

  Det blev i starten af 2018 offentliggjort, at Billund Kommune havde sikret sig et værtskab for en deling af DM i Beachvolley. Turneringen som Billund by bliver vært for, er en såkaldt City Grand Slam turnering, som har tradition for at blive afholdt i bymidter i europæiske storbyer og andre steder i verden, som eksempelvis ved Eiffeltårnet i Paris og Berlins Hovedbanegård – og i Billund bliver rammen det tidligere butikstorv foran byens nye store attraktion - LEGO House.


  Formålet med City Grand Slam turneringen er at skabe en event i Billund, der kan understøtte attraktioner og butikker, skabe liv i det midlertidige område ved LEGO House, og samtidig medvirke til at realisere Billund Byvision, hvor midlertidige byrum og kulturaktiviteter bidrager til at styrke bylivet og bringe mennesker sammen.

  Planlægningen er i gang

  På tværs af Billund Kommunes forvaltninger, foreningslivet, private virksomheder og Volleyball Danmark er der nedsat forskellige arbejdsgrupper, som har til formål at sikre den bedste planlægning og gennemførsel af eventen.


  Stenderup-Krogager IF Beachvolley, Vorbasse KFUM IF Beachvolley og Billund IF Volleyball er sammen med Volleyball Danmark og Billund Kommune den gruppe, der har det overordnede ansvar for at sikre City Grand Slam turneringen forløber, som den skal i uge 23 2018.

  Der bliver noget for alle – og der er stadig plads i programmet


  Den danske elites kampe afvikles i en professionel turnering lørdag d. 09. juni og søndag d. 10. juni.

  Det er herudover tænkt, at hele uge 23 kan fyldes op med aktiviteter, hvor alle kan være med. Der arbejdes pt. på flere turneringer, hvor foreninger fra hele regionen vil samles til beachvolley i ugens løb. Og Billund IFs håndboldklub, har sågar også tilbudt at afholde en beach-håndbold turnering.

  Skulle der være lokale virksomheder eller foreninger, som kunne have lyst til at holde en turnering for sine medarbejdere eller medlemmer, er det en mulighed og evt. interesserede kan kontakte Billund Kommune for at høre mere om dette.

  Fakta:

  DM i Beachvolley afvikles med 17 turneringer, hvoraf City Grand Slam turneringen afholdes i Billund.

  Der vil i denne forbindelse blive anlagt 6 midlertidige baner i Billund ved det tidligere butikstorv foran byens nye store attraktion - LEGO House. City Grand Slam turneringen er støttet af Billund Kommunes Eventpulje.

  Du kan følge planlægningen, programmet og få mere info senere her på siden.

   

  Oversigtskort:

  Her kan du se et foreløbig kort over området i Billund for City Grand Slam.

  Kontakt

  Søren Madsen
  Søren Madsen
  tlf. 2269 2451

  Publiceret: Torsdag, 22. marts, 2018